Huisarts en auteur 

Tamara de Weijer

 

Angela Maas
|
Tamara de Weijer

Jij bent de belangrijkste persoon

in jouw leven.

Welkom bij een nieuwe aflevering van WoW! Vrouw, de Podcast.

Dé podcast voor ambitieuze vrouwelijke leiders, die dicht bij zichzelf willen blijven en leiden vanuit hun hart en intuïtie.

Hiltje Oude Luttikhuis onderzoekt in deze podcast wat er nodig is om de top in de medische wereld, academia en corporate inclusiever te maken en zo een wereld te creëren waarin je vrouw-zijn geen belemmering vormt om een leider te zijn.

“Om dingen te veranderen, heb je mensen nodig die voorop durven te lopen.” zei Claudia de Breij in haar fantastische oudejaarsconference in 2019.

Luister mee, laat je uitdagen en verwonderen, terwijl je lessen hoort van vrouwen die voorop durven te lopen.

In dit interview vertelt Tamara de Weijer over vrijheid, ondernemen en fladderen. Maar het gaat ook over grote verantwoordelijkheden en onzekerheid.

 

Weet vooral dat je goed genoeg bent precies zoals je bent!

Download hieronder de Podcast Inspiratie Pagina Stop Met Verstoppen en luister naar aflevering 9 van WoW! Vrouw, de Podcast: 6 briljante manieren waarop fantastische vrouwen zich onbewust klein houden en hun dromen uitstellen.

 

I

WoW! Vrouw Interview met Tamara de Weijer

Seizoen 2, Episode 3

tamara de weijer

 We nemen onszelf in het leven ook veel te serieus, vind ik vaak. We mogen wel wat meer spelen, wat meer fladderen en wat meer lol hebben gewoon.

In de afgelopen jaren was Tamara regelmatig te gast bij RTL Late Night om over de mogelijkheden van voeding en leefstijl als medicijn te praten. Daarnaast heeft zij een bijdrage geleverd aan programma’s als Radar, Kassa, Dokters van Morgen, Hoe word ik 100 en Broodje Gezond.  Tamara is ambassadeur van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit en de Maag Lever Darm Stichting.

Tamara is getrouwd en heeft 2 dochters. Ze doet regelmatig aan yoga, houdt van koken, tuinieren en reizen. Ze voelt zich op haar gelukkigst als ze met haar gezin of goede vrienden aan de zee is.

Meer Tamara de Weijer

Tamara de Weijer (1981) is sinds 2015 huisarts, studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht en de huisartsenopleiding aan de Universiteit van Amsterdam. In de loop der jaren heeft ze zich gespecialiseerd in de toepassing van voeding- en leefstijladviezen in de huisartsenpraktijk. Daarnaast is ze oprichter en voormalig voorzitter Vereniging Arts en Leefstijl. Deze vereniging richt zich op het bevorderen van leefstijlgeneeskunde in de praktijk.

Tamara is overtuigd van de enorme waarde van een gezonde leefstijl ter voorkoming van verschillende ziektes en aandoeningen, maar ook als medicijn hiertegen. Over dit onderwerp geeft ze gepassioneerde lezingen aan zorgprofessionals en consumenten. Ook is ze auteur van 3 consumentenboeken over voeding en leefstijl, 1 studieboek voor zorgprofessionals en heeft ze een eigen online leefstijlprogramma.

^

Verbind met Tamara de Weijer:

LinkedIn:    Tamara de Weijer

Instagram:  @doktertamara

Facebook:   doktertamara

Youtube:     Dokter Tamara

Website:      Doktertamara.nl

 

Voor vrouwen die zichzelf willen zijn en voorop durven te lopen

WoW! Vrouw

de Podcast

Welkom bij dé podcast voor ambitieuze vrouwelijke leiders, die dicht bij zichzelf willen blijven en leiden vanuit hun hart en intuïtie.

Hiltje Oude Luttikhuis onderzoekt in deze podcast wat er nodig is om meer de top in de medische wereld academia en corporate inclusiever te maken en zo een wereld creëren, waarin je vrouw-zijn geen belemmering vormt om een leider te zijn.

Luister mee, laat je uitdagen en verwonderen, terwijl je lessen hoort van vrouwen die voorop durven te lopen. 

Beluister een van de andere interviews

Gerelateerde Podcasts

Ontmoet De Gastvrouw

Hiltje Oude Luttikhuis

Hiltje Oude Luttikhuis

Als huisarts, ceo van een one-woman biz, mama van 4 én imperfecte feminist, inspireer ik je met female empowerment topics en openhartige discussies met vrouwelijke rolmodellen uit de artsenwereld, wetenschap, tech en entrepreneurship.

Pin It on Pinterest

Share This