WoW! Vrouw

de podcast

Voor briljante vrouwen die zichzelf willen zijn en voorop durven lopen

WoW! Vrouw De Podcast

Omdat er nog te weinig succesvolle vrouwelijke rolmodellen in de spotlight staan.

Vrouw

Empowerment

Vrij

Op jouw manier en onder jouw voorwaarden

Jezelf

Vanuit je hart en intuitie

Over de Podcast

Voor briljante vrouwen die zichzelf willen zijn!

Let’s start a revolution! Nu we als vrouw niet meer in de minderheid zijn in onze werkomgeving, hoeven we ons niet meer aan te passen aan de masculiene wereld waarin we werken. Feminien leiderschap is meer gericht op de lange termijn. Het draait daarbij niet om ego’s, maar om het team en om kwaliteit, het is meer empathisch, verbindend en  communicatief.

In de medische en academische wereld is hard verschuiving nodig van het huidige transactionele leiderschap, waarbij de nadruk op planning en controle ligt, naar visionair, inclusief en inspirerend leiderschap, dat sneller tot transformatie leidt en mensen uitnodigt tot het benutten van hun potentieel. 

wowvrouw

VROUW DIE ZICHZELF IS EN VOOROP DURFT TE LOPEN

Recente Podcasts

Elif Aribas

Arts en onderzoeker  Elif AribasWerk met Mijelif aribas Zo realiseren we dat de zorg voor iedereen vooruit gaat.Welkom bij een nieuwe aflevering van WoW! Vrouw, de Podcast. Dé podcast voor ambitieuze vrouwelijke leiders, die dicht bij zichzelf willen blijven en leiden...

Deze podcast gaat over leiderschap. Leiderschap voor en door vrouwen. Persoonlijk leiderschap zoals grenzen stellen, keuzes maken, zelfliefde en zelfzorg. En ook over leiderschap als sociaal proces; waarbij iemand voorop durft te lopen, verandering realiseert en samen met anderen een gezamenlijk toekomst vorm geeft. 

Om het stemgeluid van vrouwelijke leiders een groter podium te geven, interview ik voor de podcast vrouwelijke leiders, medici en academici. Welke rolmodellen trekken je aan? Wat bewonder je in hen?

Ook inspireer ik je met feminine empowerment onderwerpen waardoor jij in verbinding blijft met jezelf en leert impact te creëren vanuit je hart en intuïtie.

Download hieronder de Podcast Inzichten Pagina om je inzichten vast te leggen.

meld je aan

 

 

 

 

 

 Om dingen te veranderen heb je mensen nodig     die voorop durven te lopen!

Claudia de Breij, cabaretiere

Dolor Amet

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem.

Pin It on Pinterest

Share This