Luister naar de nieuwste podcast aflevering met WoW! Vrouw: Claudia Warnar

Ontdek je Innerlijke WoW! Vrouw

Maak connectie met de oerwijsheid van binnen

Een onmisbare tool voor vrouwelijke leiders en professionals

Ontdek je Innerlijke WoW! Vrouw Mini Training

Word jij er ook zo moe van om op je werk alsmaar de competitie aan te moeten gaan? Lijkt het alsof wie de beste vriendjes maakt de baan krijgt? (ongeacht wie het beste cv heeft). Heb jij het idee alleen je (carriere)doel te kunnen bereiken door je als een man te moeten gedragen? Het kan ook anders!

Door te luisteren naar de wijsheid die je al bezit en dicht bij jezelf te blijven, houd jij aan het einde van de dag meer energie over en bereik je met vertrouwen de positie die je ambieert zonder je in te likken of anders voor te doen dan je zou willen. Dat is voor mij vrouwelijk leiderschap.

In deze mini-training krijg je van mij een geleide visualisatie waarin ik je laat kennis maken met de WoW! Vrouw in jou. Het is een vooraf opgenomen audio van ongeveer 20 minuten die je in je eigen tijd kan beluisteren. Daarna neem je een moment om de observaties van de visualisatie op te schrijven. In de dagen erop krijg je van mij nog enkele oefeningen per mail.

Maak kennis met je innerlijke mentor, je innerlijke WoW! Vrouw

Put uit de wijsheid die je van binnen al bezit

Ervaar een onuitputtelijke bron van authentiek steun.

Gebruik een blik op de toekomst om richting aan het hier en nu te geven

Prachtig hoe je in een relatief korte oefening zo dicht bij jezelf kunt komen.

Sanne

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Hiltje, huisarts en coach.

Tijdens mijn coachopleiding kwam ik tot een van de grootste inzichten in mijn leven: “ik hield mezelf klein!” 

Geloof me, dat was een heel pijnlijk, maar ontzettend waardevol moment. Want doordat ik dat zag, kon ik het veranderen. 

Mijn missie is vrouwen te laten geloven in zichzelf en hen te stimuleren zich niet langer klein te houden. Ik help briljante, zelfbewuste vrouwen om het beste uit zichzelf naar boven te halen en de ongecensureerde versie van zochzelf te laten zien #boldlyfeminine. Zodat ze hun dromen en doelen met vertrouwen waar maken. 

Zonder hun vrouw-zijn te verloochenen. 

In de mini-cursus vrouwelijk leiderschap leer je:

Vertrouwen op de stem van innerlijke wijsheid.

Tools om uit te groeien tot je innerlijke WoW! Vrouw.

Acties te nemen die passen bij wie jij écht bent.

Gebruik een blik op de toekomst om richting aan het hier en nu te geven

Het roept op tot meer. Ik zal in gedachten nog regelmatig teruggaan.

Het was inzichtelijk, deels confronterend, maar met name ondersteunend. Het roept op tot meer, ik zal in gedachten nog regelmatig teruggaan.

Melanie

Het geeft hoop om te zien hoe mijn toekomstige ik zich voelt.

Bijzonder dat visualiseren. Je hebt een prettige, rustige stem die goed te volgen is. Het geeft hoop om te zien hoe mijn toekomstige ik zich voelt.

Loes

Ik voel een rotsvast vertrouwen in de krachtige  ‘wowvrouw’

Samengevat voel ik tijdens dit soort oefeningen een soort rotsvast vertrouwen, dat het antwoord áltijd in jezelf ligt, in de krachtige ‘wowvrouw’.

Sanne

Leer vertrouwen op de wijsheid die al in je zit

De vrouw die je wilt zijn, zit al in jou. Dat weet ik zeker!

Door het op de juiste manier inzetten van je vrouwelijke leiderschapskwaliteiten en te leiden vanuit je hart bereik je met vertrouwen de positie die je ambieert. Je volgt je hart en maakt je dromen waar. Na deze mini-cursus weet jij hoe je de mentor in jezelf gebruikt om acties te nemen die passen bij wie jij écht bent.

Pin It on Pinterest

Share This