Luister naar de nieuwste podcast aflevering met WoW! Vrouw: DEVIKA PARTIMAN

In video 1 gaat het over je intelligente hart. We kijken naar je missie, de reden waarom je hier bent en ik neem je op een zachte manier mee van je hoofd terug in je Hart. The Heart is All-inclusive.

In video 2 gaan we nog een laagje dieper. Ik breng je in contact met je Feminine Genius, en de grootste creatiekracht die er bestaat. Let’s talk Pussy! Je leert een wonderlijke tool om precies te weten wat jij wilt en hoe je kunt varen op je eigen innerlijke compas. Nietsche zei het al: Er zit meer wijsheid in je lichaam dan in je gedachtegoed.

Video 3 verbind ons samen. We hebben elkaar nodig, Sisters. Alleen ga je snel, samen kom je verder. Wat als jaloezie wijst op de manieren waarop je je eigen licht dimt, hoe kun je dan feller gaan schijnen? There are two ways of spreading light: to be the candle or the mirror that reflects it. Steek jouw licht aan aan de schittering van een andere vrouw. De zon en de maan vechten niet om een plekje; ze schijnen allebei als het hun tijd is om te stralen. 

Ongetemde Vrouw,

Unlock je innerlijke WoW!

In deze video’s neem ik je van je hoofd weer mee terug in je lichaam.

Door op een kleine foto te klikken verschijnt de video die je wilt bekijken.

Als je de video’s zelf waardevol vindt, denk dan aan één vrouw met wie je deze informatie kunt delen. Via de knop hieronder kun je het naar haar e-mailen.

Onder de video’s lees je hoe je je  innerlijke WoW! nog meer kunt unlocken.

Zo waardevol wat ik heb meegekregen. Herkenning, steun, waardering en goede oefeningen en tips die ik thuis ga oefenen. Thuis komen terug bij mijzelf! En nu hier blijven en me niet door andere laten afleiden……. Ik ben goed zoals ik ben! Dankjewel Hiltje !!!

Live deelneemster aan de training

WoW! Wat een reis is dit.

Laat me weten wat je er van vindt. Je kun me mailen op hello@wowvrouw.nl

Natuurlijk hoop ik dat ik je met deze video’s heb geïnspireerd om nog meer Unapollogetically jezelf’ te zijn.

 ongetemd

Niet gedomesticeerd;

een eigen leven leidend zonder menselijke mannelijke tussenkomst.

Als jij JA zegt tegen jezelf en nog meer je Feminine Genius’ wilt omarmen, dan heb ik een spannend voorstel om verder samen te werken.

In de serie WoW! Power neem ik je in een kleine groep vrouwen mee op een 6-weekse virtuele reis

van UITGEBLUSTE naar VOLLEDIG VRIJE Vrouw! 

Claim je power en voel meer (zelf)vertrouwen op    het gebied van je gedachten, emoties, energie, tijd, geld en seks. 

Pin It on Pinterest