CEO en oprichter Annadiva

Marielle van der Loo

|
marielle van der loo | annadiva

Vrouwen met een grotere cupmaat, die blij worden van zichzelf in een bikini. Dat is de mooiste vorm van succes.

Welkom bij een nieuwe aflevering van WoW! Vrouw, de Podcast.

Dé podcast voor ambitieuze vrouwelijke leiders, die dicht bij zichzelf willen blijven en leiden vanuit hun hart en intuïtie.

Hiltje Oude Luttikhuis onderzoekt in deze podcast wat er nodig is om de top in de medische wereld, academia en corporate inclusiever te maken en zo een wereld te creëren waarin je vrouw-zijn geen belemmering vormt om een leider te zijn.

“Om dingen te veranderen, heb je mensen nodig die voorop durven te lopen.” zei Claudia de Breij in haar fantastische oudejaarsconference in 2019.

Luister mee, laat je uitdagen en verwonderen, terwijl je lessen hoort van vrouwen die voorop durven te lopen.

In dit interview vertelt Marielle van der Loo over haar merk Annadiva en on- en offline winkels vol lingerie en zwemkleding voor vrouwen met een grotere cupmaat.

 

Je hoort hoe Marielle van hr-medewerker in de metaalindustrie naar ondernemer met een eigen lingeriemerk ging en hoe ze zich staande houdt in een door mannen gedomineerde wereld.

Download hieronder de Podcast Inspiratie Pagina Stop Met Verstoppen en luister naar aflevering 9 van WoW! Vrouw, de Podcast: 6 briljante manieren waarop fantastische vrouwen zich onbewust klein houden en hun dromen uitstellen.

 

I

WoW! Vrouw Interview met Marielle van der Loo

Seizoen 3, Episode 6

marielle van der loo | annadiva

Iedereen is mooi zoals ze is en daar probeer ik een klein beetje aan

bij te dragen.

Meer Marielle van der Loo

Marielle van der Loo is onderneemster en oprichter van het bedrijf Annadiva. Annadiva startte in 2012 als webshop gespecialiseerd in lingerie en badmode voor vrouwen met een grotere cupmaat. Elf jaar later bedient de webshop ook de Belgische en Duitse markt, zijn er fysieke winkels in Nijmegen, Den Bosch en Amsterdam en heeft het merk zo’n vijftig medewerkers in dienst. 

^

Verbind met marielle van der loo

Website:     annadiva.nl

                    annadiva.be

Instagram:  annadivahq

Facebook:   annadivaNL

 

Voor vrouwen die zichzelf willen zijn en voorop durven te lopen

WoW! Vrouw

de Podcast

Welkom bij dé podcast voor ambitieuze vrouwelijke leiders, die dicht bij zichzelf willen blijven en leiden vanuit hun hart en intuïtie. Hiltje Oude Luttikhuis onderzoekt in deze podcast wat er nodig is om meer de top in de medische wereld academia en corporate inclusiever te maken en zo een wereld creëren, waarin je vrouw-zijn geen belemmering vormt om een leider te zijn. Luister mee, laat je uitdagen en verwonderen, terwijl je lessen hoort van vrouwen die voorop durven te lopen. 
Beluister een van de andere interviews

Gerelateerde Podcasts

Ontmoet De Gastvrouw

Hiltje Oude Luttikhuis

Hiltje Oude Luttikhuis

Als huisarts, ceo van een one-woman biz, mama van 4 én imperfecte feminist, inspireer ik je met female empowerment topics en openhartige discussies met vrouwelijke rolmodellen uit de artsenwereld, wetenschap, tech en entrepreneurship.

Pin It on Pinterest