Arts, seksuoloog en auteur

Elise van Alderen

|
elise van alderen

De clitoris is hét seksorgaan van vrouwen. de mogelijkheden worden nog lang niet optimaal benut. De clitoris is gecensureerd!

Welkom bij een nieuwe aflevering van WoW! Vrouw, de Podcast.

Dé podcast voor ambitieuze vrouwelijke leiders, die dicht bij zichzelf willen blijven en leiden vanuit hun hart en intuïtie.

Hiltje Oude Luttikhuis onderzoekt in deze podcast wat er nodig is om de top in de medische wereld, academia en corporate inclusiever te maken en zo een wereld te creëren waarin je vrouw-zijn geen belemmering vormt om een leider te zijn.

“Om dingen te veranderen, heb je mensen nodig die voorop durven te lopen.” zei Claudia de Breij in haar fantastische oudejaarsconference in 2019.

Luister mee, laat je uitdagen en verwonderen, terwijl je lessen hoort van vrouwen die voorop durven te lopen.

In dit interview vertelt Elise van Alderen over haar boek WELLUST en waarom we als vrouwen zo weinig van seks genieten.

 

En je hoort hoe je dat kunt veranderen.

Download hieronder de Podcast Inspiratie Pagina Stop Met Verstoppen en luister naar aflevering 9 van WoW! Vrouw, de Podcast: 6 briljante manieren waarop fantastische vrouwen zich onbewust klein houden en hun dromen uitstellen.

 

I

WoW! Vrouw Interview met Elise van Alderen

Seizoen 3, Episode 3

Elise van alderen

Er is niets mis met die vrouwen, helemaal niets. Er is iets mis met de wereld waarin wij leven.

elise van alderen

Seks draait primair om het kunnen, mogen en durven genieten van je eigen lichaam.

Meer Elise Van Alderen

Elise van Alderen is seksuoloog, arts, en auteur van het boek: Wellust – Waarom we als vrouwen te weinig van seks genieten en hoe we dat veranderen. 

Elise is gespecialiseerd in de behandeling van seksuele problemen bij vrouwen. Haar praktijk is gevestigd in een centrum voor vrouwenzorg, waar ze vrouwen uit heel Nederland op haar spreekuur krijgt. Tevens verkoopt ze 3D-clitorissen. Vanuit haar expertise in genderstereotyperingen heeft ze meegewerkt aan de ontwikkeling van de Pubergids en het lespakket Kriebels in je buik

Elise haar uitgangspunt is dat de seksuele onderdrukking van vrouwen binnen het patriarchaat de wortel is van vrouwenonderdrukking in het algemeen. De belangrijkste weg uit deze onderdrukking gaat dan ook via seksualiteit.
Met Wellust als basis gaat Elise de barricade op om een einde te maken aan seksuele ongelijkheid.  📸Fjodor Buis

^

Verbind met Elise van alderen

Website:     Verbinding In Praktijk

 

Voor vrouwen die zichzelf willen zijn en voorop durven te lopen

WoW! Vrouw

de Podcast

Welkom bij dé podcast voor ambitieuze vrouwelijke leiders, die dicht bij zichzelf willen blijven en leiden vanuit hun hart en intuïtie.

Hiltje Oude Luttikhuis onderzoekt in deze podcast wat er nodig is om meer de top in de medische wereld academia en corporate inclusiever te maken en zo een wereld creëren, waarin je vrouw-zijn geen belemmering vormt om een leider te zijn.

Luister mee, laat je uitdagen en verwonderen, terwijl je lessen hoort van vrouwen die voorop durven te lopen. 

Beluister een van de andere interviews

Gerelateerde Podcasts

Elif Aribas

Arts en onderzoeker  Elif AribasWerk met Mijelif aribas Zo realiseren we dat de zorg voor iedereen vooruit gaat.Welkom bij een nieuwe aflevering van WoW! Vrouw, de Podcast. Dé podcast voor ambitieuze vrouwelijke leiders, die dicht bij zichzelf willen blijven en leiden...

Ontmoet De Gastvrouw

Hiltje Oude Luttikhuis

Hiltje Oude Luttikhuis

Als huisarts, ceo van een one-woman biz, mama van 4 én imperfecte feminist, inspireer ik je met female empowerment topics en openhartige discussies met vrouwelijke rolmodellen uit de artsenwereld, wetenschap, tech en entrepreneurship.

Pin It on Pinterest

Share This