Directeur Stichting Stem Op Een Vrouw

Devika Partiman

|
devika partiman | Stem op een vrouw

Representatie is belangrijk.

Hoe diverser een groep is, hoe meer rekenschap ze geeft van de realiteit. En de maatschappij is divers, dus die realiteit is divers.

Welkom bij een nieuwe aflevering van WoW! Vrouw, de Podcast.

Dé podcast voor ambitieuze vrouwelijke leiders, die dicht bij zichzelf willen blijven en leiden vanuit hun hart en intuïtie.

Hiltje Oude Luttikhuis onderzoekt in deze podcast wat er nodig is om de top in de medische wereld, academia en corporate inclusiever te maken en zo een wereld te creëren waarin je vrouw-zijn geen belemmering vormt om een leider te zijn.

“Om dingen te veranderen, heb je mensen nodig die voorop durven te lopen.” zei Claudia de Breij in haar fantastische oudejaarsconference in 2019.

Luister mee, laat je uitdagen en verwonderen, terwijl je lessen hoort van vrouwen die voorop durven te lopen.

In dit interview vertelt Devika Partiman over de oorsprong en het werk van Stem Op Een Vrouw. Sinds de oprichting in 2017 zijn al meer dan 700 vrouwen extra verkozen.

 

Je hoort waarom representatie van meer vrouwen in de politiek belangrijk is. En we doorlopen het stappenplan om slim te stemmen via de voorkeurstem-strategie.

Download hieronder de Podcast Inspiratie Pagina Slim Stemmen met een samenvatting van drie stemwijzers en het stappenplan zoals in de aflevering besproken. Je vindt ook de links naar de verschillende stemwijzers en de Stemhulp van Stem Op Een Vrouw!

 

I

WoW! Vrouw Interview met Devika Partiman

Seizoen 3, Episode 8

 devika Partiman | Stem Op Een Vrouw

Als meisjes opgroeien met een vrouwelijke premier, wakkert dat hun ambitie aan.

Meer Devika Partiman

Devika Partiman is directeur van stichting Stem op een Vrouw. De stichting zet zich in om meer vrouwen verkozen én politiek actief te krijgen, en voor een veilige politieke werkomgeving. Mede dankzij dit werk werden de afgelopen zes jaar al meer dan 700 extra vrouwen verkozen en getraind door heel Nederland. Naast dit werk is ze bestuurslid bij feministisch festival Zus ’n Zo en toezichthouder bij ActionAid Nederland. In 2019 ontving ze de Ribbius Peletier-penning voor haar verdiensten voor vrouwenemancipatie.

^

Verbind met Devika Partiman

Voor vrouwen die zichzelf willen zijn en voorop durven te lopen

WoW! Vrouw

de Podcast

Welkom bij dé podcast voor ambitieuze vrouwelijke leiders, die dicht bij zichzelf willen blijven en leiden vanuit hun hart en intuïtie.

Hiltje Oude Luttikhuis onderzoekt in deze podcast wat er nodig is om meer de top in de medische wereld academia en corporate inclusiever te maken en zo een wereld creëren, waarin je vrouw-zijn geen belemmering vormt om een leider te zijn.

Luister mee, laat je uitdagen en verwonderen, terwijl je lessen hoort van vrouwen die voorop durven te lopen. 

Beluister een van de andere interviews

Gerelateerde Podcasts

Ontmoet De Gastvrouw

Hiltje Oude Luttikhuis

Hiltje Oude Luttikhuis

Als huisarts, ceo van een one-woman biz, mama van 4 én imperfecte feminist, inspireer ik je met female empowerment topics en openhartige discussies met vrouwelijke rolmodellen uit de artsenwereld, wetenschap, tech en entrepreneurship.

Pin It on Pinterest

Share This