Arts en podcaster 

Claudia Warnar

Angela Maas
|
claudia warnar

Er is meer dan die éne baan,

zeg ik nu heel stoer.

Welkom bij een nieuwe aflevering van WoW! Vrouw, de Podcast.

Dé podcast voor ambitieuze vrouwelijke leiders, die dicht bij zichzelf willen blijven en leiden vanuit hun hart en intuïtie.

Hiltje Oude Luttikhuis onderzoekt in deze podcast wat er nodig is om de top in de medische wereld, academia en corporate inclusiever te maken en zo een wereld te creëren waarin je vrouw-zijn geen belemmering vormt om een leider te zijn.

“Om dingen te veranderen, heb je mensen nodig die voorop durven te lopen.” zei Claudia de Breij in haar fantastische oudejaarsconference in 2019.

Luister mee, laat je uitdagen en verwonderen, terwijl je lessen hoort van vrouwen die voorop durven te lopen.

In dit interview vertelt Claudia Warnar over wat te doen als je je droombaan niet kunt krijgen. Het gaat ook over het combineren van je hoofd en je hart.

 

En je hoort of jij misschien ook een podcast moet starten.😉 

Download hieronder de Podcast Inspiratie Pagina Stop Met Verstoppen en luister naar aflevering 9 van WoW! Vrouw, de Podcast: 6 briljante manieren waarop fantastische vrouwen zich onbewust klein houden en hun dromen uitstellen.

 

I

WoW! Vrouw Interview met Claudia Warnar

Seizoen 2, Episode 6

claudia warnar

 Mijn hart zegt acute geneeskunde en mijn hoofd vraagt zich af hoe ik dat als vrouw allemaal ga combineren.

Meer Claudia Warnar

Na twee keer uitgeloot te zijn in Nederland, studeerde Claudia Warnar geneeskunde in België. Ze werd daar enorm enthousiast voor de acute geneeskunde maar liet een opleidingsplaats tot ‘urgentie-arts’ schieten om die droom in haar thuisland te realiseren. Ze werd tot twee keer toe niet toegelaten tot de opleiding spoedeisende hulp-arts in Nederland. Een droom in duigen?

Ondertussen was ze wel gestart met een side-project: een medische podcast om haar eigen kennis en die van collega’s op te frissen. De Medicast Podcast. Zo kwam ze ook in een samenwerking terecht met Medische Scholing en begeleid ze andere collega’s met het maken van hun eigen podcast.

^

Verbind met Claudia Warnar:

Instagram:  @medicastpodcast

Website:     medicastpodcast.nl

 

Voor vrouwen die zichzelf willen zijn en voorop durven te lopen

WoW! Vrouw

de Podcast

Welkom bij dé podcast voor ambitieuze vrouwelijke leiders, die dicht bij zichzelf willen blijven en leiden vanuit hun hart en intuïtie.

Hiltje Oude Luttikhuis onderzoekt in deze podcast wat er nodig is om meer de top in de medische wereld academia en corporate inclusiever te maken en zo een wereld creëren, waarin je vrouw-zijn geen belemmering vormt om een leider te zijn.

Luister mee, laat je uitdagen en verwonderen, terwijl je lessen hoort van vrouwen die voorop durven te lopen. 

Beluister een van de andere interviews

Gerelateerde Podcasts

Ontmoet De Gastvrouw

Hiltje Oude Luttikhuis

Hiltje Oude Luttikhuis

Als huisarts, ceo van een one-woman biz, mama van 4 én imperfecte feminist, inspireer ik je met female empowerment topics en openhartige discussies met vrouwelijke rolmodellen uit de artsenwereld, wetenschap, tech en entrepreneurship.

Pin It on Pinterest

Share This