Luister naar de laatste podcast aflevering van WoW! Vrouw: jouw booster om Voorop te Lopen!

Waarom je juist nu virtueel moet verbinden

 

 

 

 

 

 

 

 

Hi WoW Vrouw! 

“It is a rare thing when an email – a single email, a word on the page – can help save lives, but in this collective moment, that rare thing is happening.” 

Zo begint de nieuwsbrief van Tara Mohr die ik vandaag ontving. Ik ben geraakt en geïnspireerd door de berichten van mijn mentoren, samenwerkingspartners en  soms totale (fysieke) vreemden. Al die mensen die oproepen om de verspreiding van het corona virus te beperken. Die gehoor geven aan de boodschap om sociale afstand te betrachten. Juist de mensen met een groot aantal volgers die het inzicht krijgen om deze boodschap te delen met hun publiek.

Zodat we de druk op de gezondheidszorg kunnen verminderen en meer van onze ouderen en kwetsbare mensen kunnen redden.

Je primaire taak als mens op dit moment, is om sociale afstand te nemen. Het beste is elk niet-noodzakelijk fysiek contact te beperken. 

Natuurlijk, dit leidt ook tot angst en de bizarre toestanden van producten hamsteren, lege supermarkt schappen en inmiddels lege klaslokalen.

Ik zie het als een uitdaging, een innovatie. Het sterkt me dat in mijn vriendenkring tips gedeeld worden over hoe je toch met elkaar in verbinding blijft in deze tijd, waar we lesmateriaal vinden om naar thuisscholen over te gaan en hoe we het gezellig kunnen houden nu we drie weken aan huis gekluisterd zijn.

Ja het is ook moeilijk. Ik wil absoluut geen vergelijking maken, maar het voelt voor mij als oorlog. En ook alsof er nog veel meer gaat komen als we het nu niet indammen.

Ik mis de bezoeken aan mijn moeder, die aan het overleven is met ernstig hartfalen, ik maak me zorgen over immuun-gecompromitteerde familieleden en zelfs om mijn vitale man die zich opmaakt om in zijn ziekenhuis zelfs als chirurg, patiënten te kunnen beademen.

Nu is de tijd om je fysieke ontmoetingen voorlopig om te zetten naar virtueel contact. Ik creëerde de hashtag #virtueleverbinding  Ik zou het super vinden als je met me verbindt door deze hashtag te gebruiken!

Liefs, Hiltje

Nog andere vragen?

Meld je aan voor updates van WoW! Vrouw de Podcast

Meld je aan voor updates van WoW! Vrouw de Podcast

Hoor als eerste waar de nieuwe afleveringen over gaan!

Yesss, gelukt!

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!